Greve Awards 2018 blev afviklet onsdag aften i flotte rammer i kulturhuset PORTALEN i Hundige. Greve Kommune uddelte en række priser til de nominerede klubber og enkeltpersoner. I kategorien “Årets Fritidsleder” var følgende nominerede: Michael “Grønt” Jensen – Greve Ungdoms Brandvæsen, Mathias Snejbjerg – Greve Pigegarde og Huda Al-kazwine – Silk Road Kultur forening.

Vinderen blev formanden fra Greve Ungdoms Brandvæsen, Michael “Grønt” Jensen som til vores udsendte medarbejder udtaler:

” Det er noget uvirkeligt dette her. Jeg er formand i en forening hvor vi tilbyder børn & unge “at gå til brandmand”, og har gjort dette i 8 år. Jeg var med til at stifte foreningen i 2010 sammen med en flok ildsjæle fra brandvæsnet, uden dem stod jeg ikke her i dag med denne meget flotte pris. Jeg er utrolig stolt og ydmyg over at have modtaget denne pris, men vil gerne understrege at vores øvrige instruktører og vores medlemmer at ligeså vigtige. Uden dem var der ingen forening”.