Du skal være medlem af Greve Brandmandsforening eller Greve Ungdoms Brandvæsen for at kunne logge ind på denne side.

Greve Brandmandsforening

GBMF står for Greve Brandmandsforening.

Greve Brandmandsforening blev stiftet den 15. januar 2002 af en gruppe deltidsbrandmænd ved Falck i Greve. Foreningen rummer i dag medlemmer som er tilknyttet brandberedskabet som fuldtidsansatte og deltidsansatte hos Falck I Greve samt frivillige ved Greve Brandvæsen.
Derudover er foreningen ståsted for instruktører ved Greve Ungdoms Brandvæsen. 

Greve Brandmandsforening samler medlemmerne til faglige som kammeratlige arrangementer, og i de første 10 år har foreingen besøgt adskellige andre brandvæsner og set brandstationer i Danmark som Tyskland.

På listen af besøgssteder kan bl.a. nævnes: Vestegnens Brandvæsen i Glostrup, Brand & Redning i Køge, Fire & Rescue i Københavns Lufthavn, Politiets 1-1-2 central i Slagelse, Falcks Vagtcentral i Holbæk, Samsø Redningskorps, SAR-beredskabet ved Eskadrille 722 i Roskilde Lufthavn samt Hamburg Feuerwehr med et besøg i 10 året for foreningens fødselsdag i 2012.

Greve Brandmandsforening drives som enhver anden frivillig forening af en bestyrelse med Michael Grønt Jensen som formand.

 

Greve Ungdoms Brandvæsen

GUB står for Greve Ungdoms Brandvæsen.

Greve Ungdoms Brandvæsen blev stiftet den 5. januar 2010.

Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker, spændende og interessant måde.

Gennem træning, uddannelse og leg, trænes de unge til at få selvtillid og lysten til at være hjælpsomme i brandvæsnets ånd. Ligeledes fordres der til et godt kammeratskab. Som medlem optages alle drenge & piger i alderen 12-17 år. Medlemmerne stopper automatisk ved det fyldte 18 år.

Michael "Grønt" Jensen fik en ide om at det kunne være godt med et Ungdoms Brandvæsen, hvor de unge kunne lære brandbekæmpelse / førstehjælp og hvad det vil sige at være brandmand på godt og ondt. Derfor fik "Grønt" samlet en gruppe deltidsbrandfolk fra Falck i Greve, og fik dem med på ideen og sammen har vi bygget GUB op til det som det er i dag. Vi har efterfølgende fået nogle gæve gutter fra de frivillige i Greve Brandvæsen, til at være en del af GUB hvor der hver tirsdag trænes i faget brandmand i to timer.

Foreningen laver opvisninger og deltager i arrangementer i hele Danmark og i foreningens korte historie kan bl.a. nævnes: Opvisning på Christiansborg Slotsplads på Danmarks Nationale 1-1-2 dag hele to gange, i 2010 og 2013 for politikerne på Borgen, opvisning foran indkøbscenteret Waves i Hundige og Greve Midtby Center, opvisning til Grundejerforeningen Eriksmindes 50 års jubilæum, førstehjælp- og brandvagt til et stort spejderstævne på Fyn, leveret figuranter til afholdelse af kurser hos Beredskabsstyrelsen og indehaver af to Danmarks-rekorder i Børnenes Rekordbog 2013.

Vi har også nu de første instruktører fra de unge selv som er blevet 18 år og derfor nu gerne vil forsætte det store arbejde der er i at vedligeholde og planlægge øvelser og ture for GUB.

Foreningen har hele tiden brug for nye medlemmer, da medlemmerne ved det fyldte 18. år forlader GUB. I øjeblikket har vi en medlemsomsætning på ca. 4-5 om året.
Hvis du er interesseret så send en besked via vores kontakt-formular her på sitet med dit navn, alder og mailadresse.

Se en kort præsentationsvideo her